Exista cateva pagini goale in cadrul sitului ce asteapta sa fie completate. Nu exista oare tineri, copii si adulti in cadrul Actiunii Catolice care sa descrie activitatile? Se pare ca se asteapta totul de la parintele vicar si lucrul acesta nu e ok! Poate nu exista activitati la nivelul Actiunii si atunci nu e nevoie sa apara nimic. Din cate stiu exista cativa "sefi" ai actiunii catolice la nivelul parohiei si ar trebui sa fie informati(macar din auzite de pe la altii) ca exista un sit parohial care doreste sa-i promoveze, sa arate celorlalti ce inseamna implicarea unui crestin in diverse activitati. Cred ca pe zi ce trece devin fan "oaia ratacita" pentru ca el a sesizat foarte bine ca "pacat ca aveti un site bunicel si nu intra macar "actionarii" pe el...". Asa e! Unii din "actionari" cred ca habar nu au ca exista acest sit...mai discutam si ramane de vazut ce pozitie veti adopta... eu doar va ridic "o minge " la fileu, restul e cazul sa luati masurile necesare in cadrul actiunii. Ca propunere cred ca, cel putin la nivelul adultilor din actiune, exista persoane care ar putea fi nominalizate pentru a primi ca sarcina sa se ocupe saptamanal,lunar sau anual cu trimiterea unui articol catre cei ce se ocupa de sit...Saptamanal doar daca e cazul!
Stiu ca se fac lucruri deosebite la nivelul actiunii si chiar cred ca e pacat sa nu fie prezentate si celor din jur pe care dorim sa-i atragem prin faptele noastre.
Gata... iar o sa ma " urecheasca" parintele vicar si o sa spuna ca am folosit un ton prea dur... macar de ar fi cu folos!
Astept opinii PRO si CONTRA(sau CONTRA si PRO,dar mai mult de la cei care nu au intrat niciodata pe forum ,care au calculatoare dar nu au pareri, care asteapta mereu ca altii sa "semene" si ei doar sa culeaga. Apropo, situatia seamana mult cu atmosfera de pe scara blocului unde locuiesc, unde si sa se participe la o sedinta de scara e greu, darmite sa se vina cu idei, bani sau mai stiu eu ce! Haideti fratilor implicativa! E situl parohiei si e nevoie de noi in orice activitate!
Situl are nevoie de implicare!!!
(10 mesaje) (6 voices)-
Publicat acum 1 an
-
Multumim Domnului Nechita... finut... n-am cuvinte...
Publicat acum 1 an -
Cred ca imi era frica ca voi avea adepti indiferent de varsta pentru ca stiu ca ideile mele sunt originale si obiective! Pentru discutii in particular am lasat adresa de mail :D...sincer am rosit npuiu cand am citit postul dvs. chiar daca galeria e de partea ta, stiam ca intr-o buna zi vei fi in ideologii cu mine! :D
Sa nu deviez prea mult, cred ca ar trebui sa imi spun opinia la ceea ce ai scris daca tot ma bag ca oaia...
Sunt de acord cu activitatea pe forum si intr-adevar ar trebui un "sut in fund" care sa inunde forumul cu tineri...Dar in acelasi timp, cum de altfel imi place mie, tin sa te critic pentru felul in care ai spus ceea ce ai avut pe suflet!
Avand in vedere ca vrei sa ridici acest forum la rang judetean, regional, national, international pentru ca lumea sa afle ca esti administrator, cred ca ar trebui ca vorbele tale sa fie umpic mai blande despre colectivul IBP. Dupa cum am mai zis am fost in colectivul IBP(cu acte) si acum poate ca acel colectiv e intr-un ungher al sufletului meu, nu cred ca as critica colectivul undeva unde ar vedea toti pentru ca nu se mai poate ajunge la obiective.
Intrebarea mea este...crezi ca prin obraznicia cu care ai scris ce ai avut de scris reusesti sa aduci implicarea tinerilor?
De ce nu te duci la cateheza tinerilor sa te ridici in 2 picioare si sa iti spui of-ul...nu cred ca nu te-ar asculta nimeni avand in vedere prioritatea varstei... :Dp.s. imi cer scuze daca postul nu a fost pe placul tau si daca imi raspunzi, raspunde la intrebari!
Publicat acum 1 an -
Mirabela, as dori sa stii ca referirile din acest post nu le-am facut in atentia ta, care reprezinti o persoana dedicata activitatilor din biserica noastra si pe care in mod sincer o respect pentru eforturile facute in acest sens... exista destule alte persoane(copii, tineri, adulti) care daca ar desfasura macar a 10-a parte din activitatile tale cred ca multe lucruri ar fi nu bune ci foarte bune.
Parerea mea sincera e ca in toate activitatile e vorba de atitudine, de dorinta de a te implica, de a dori sa participi, nu doar fizic ci uneori cu sufletul. Nu fac referire doar la sit, care intr-adevar poate nu e atat de important pe cat il vad cu propii ochi, dar e vorba de revista, de celelalte activitati, de cateheze. Nu pot sa nu sesizez cum de exemplu la catehezele adultilor nu raman mereu decat cativa coristi si cateva 5-10 alte persoane. Restul se grabesc spre casa...
Am de multe ori sentimentul ca exact aceasta implicare sufleteasca lipseste.
Mi-amintesc o discutie pe care am avut impreuna si in care iti spuneam ca nu forma veche a sitului era cea care impiedica o mai mare implicare si pentru mine chiar se adevereste...iata situl a capatat o noua forma, mai atractiva spun cei mai multi, s-a cautat ca stirile, actualitatile, forumul si albumul foto sa functioneze mai promt si mai bine... si totusi participarea este la fel de redusa. Iar pentru "lipsa de finete" pe care ati amintit-o in posturi, scuze... am sa inlocuiesc "haideti" care suna imperativ cu "va rog" fratilor implicativa!Publicat acum 1 an -
"Mi se răsuceşte, tot mai adânc, în creier, ca o gheară, gândul că nu trebuie să amânăm nimic din ceea ce putem face sau din ceea ce putem trăi frumos. Pentru că nu rămânem decât cu ceea ce trăim aşa cum se cuvine şi nu ne supravieţuieşte decât ceea ce avem puterea să construim autentic, la timp." ... cuvinte luate de pe blogul lui Andrei Paunescu, care reprezinta o constatare la cateva ore dupa aflarea despre moartea Tatianei Stepa(prietena si fosta iubita a lui Andrei)...si cat de mult adevar contin valabile din punct de vedere al implicarii noastre in viata de zi cu zi. Aici mai jos, adresa unui blog interesant:
http://andreipaunescu.blogspot.com/2009_08_01_archive.htmlPublicat acum 1 an -
citesc de ceva timp acest site si nu prea vad o atitudine mai intensa in postare pe acest site referitor la nedreptatile ce n-i se fac noua ,in viata de zi de zi, de catre cei care trebuie sa indrume , sa ne apere, sa ne respecte.
Publicat acum 10 luni -
"citesc de ceva timp acest site si nu prea vad o atitudine mai intensa in postare pe acest site referitor la nedreptatile ce n-i (ni - asa se scrie, mi-am permis sa te corectez Frate) se fac noua ,in viata de zi de zi, de catre cei care trebuie sa indrume , sa ne apere, sa ne respecte."
- ai dreptate, nu e atitudine intensa, chiar si tu abia acum ai scris prima data, desi ai spus ca citesti de ceva timp. Daca te referi cumva la noi, cei care administram site-ul, atunci iti spun ca sunt si altele de facut, iar de sit ne ocupam printre timp. Sa nu-ti fie cu suparare, dar trebuie sa le implinim pe toate. Iar de vorbit la general, nu se merita, dar daca e vorba de probleme concrete, la ce anume te referi si voi incerca sa dau un raspuns cat mai urgent!
Saptamana frumoasa!Publicat acum 10 luni -
Ar trebui sa bagam site-ul ca site de deschidere in mozilla sau celelalte :)).
Ceea ce e de discuta, e bine de discutat fata in fata, la cateheze cel mai bine. Implicarea lasa de dorit ca intotdeauna, mai ales acum se imputineaza din ce in ce mai mult tinerii. Aveti asteptari de la noi, voi faceti tot posibilul sa ne atrageti. Dar noi tinerii cum ar trebui sa ne comportam cu ceilalti, ca sa-i atragem si pe ei ?Publicat acum 9 luni -
Stiti ce ar fi bine? Sa primim mailuri dupa comentariul fiecaruia. Eu una uit unde am comentat si cand imi raspunde cineva:D
Publicat acum 9 luni -
Atunci cand esti logata poti adauga o pagina care te intereseaza mai mult la "Favorite".A se vedea chiar la partea de sus a unei pagini.
Publicat acum 9 luni
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.