Am discutat cu parintele vicar si pare a fi ok sa introducem in curand o pagina in situl nostru, dedicata celor care duminica de duminica dar si in celelalte zile de sarbatori, ne incanta cu cantece corale sub bagheta domnului profesor Onoriu Maior.
Prin aceasta pagina se doreste promovarea acestei activitati nu pentru viitoare bunuri materiale sau banesti, ci pentru ca prezentand munca ce se desfasoara la nivelul acestui cor, sa incercam sa atragem cat mai multe persoane capabile sa daruiasca, in mod altruist, celorlalti cate putin din timpul lor, din dragostea si talentul lor.
As ruga pe cei care poseda imagini de la cor sau alte activitati ale corului(excursiile si iesirile la iarba verde ale coristilor)sa mi le transmita: npuiu@personal.ro.
Deasemenea voi incerca sa solicit cateva date personale ale fiecarui membru al corului ca cele de mai jos(inclusiv ale domnului dirijor):]
- nume si prenume
- localitate de origine
- profesie
- varsta
- o fotografie
- hobby-uri
- idei, pareri si dorinte privind organizarea corului,repertoriul,excursiile alaturi de ceilalti coristi,etc.
Deasemenea daca exista si alte opinii le astept pe forum.
Pagina corului de adulti!
(8 mesaje) (5 voices)-
Publicat acum 1 an
-
Felicitari! Cand d-l Puiu a propus ca pe site sa apara o prezentare a corului, componenta, membri, repertoriu, repetitii, preocupari, motivatii... am zis ca e o idee foarte buna! Asadar, mai mult decat „pare a fi ok” este o idee deosebita. Ca referinta, ma gandeam la situl corului de tineri al catedralei „Juvenes Ecclesiae” si aveam o idee despre ce ar putea fi, insa, dincolo de asta, vom fi noi cei care, pe situl nostru, vom arata ceea ce ne place, ceea ce suntem! Succes!
Publicat acum 1 an -
de ce nu? cred ca ar fi fain ... Succes
Publicat acum 1 an -
Cu ajutorul lui Mirabela s-a demarat si actiunea de colectarea a datelor despre membrii corului si speram sa reusim in curand sa scoatem pagina corului.
Doamne ajuta!Publicat acum 1 an -
http://www.parohiaisusbunulpastor.ro/prezentare/corul-parohiei/, care poate fi gasita in meniul "Prezentare"
Iata adresa paginii dedicate corului si sa speram ca se va imbunatati, cu imagini, o prezentarea a membrilor corului, a domnului dirijor si altele
A aparut in prima pagina si un "Tur virtual" o idee deosebita ce merita aprecierile noastre... te poti plimba in biserica in liniste, poti chiar sa te opresti pentru o rugaciune...succes!
Publicat acum 1 an -
Oau!!!Mie, personal, mi se pare foarte interesant acest "Tur virtual"!E prima data cand am parte de o astfel de "plimbare" si mi se pare ceva minunat! Felicitari realizatorilor si celor care au avut aceasta idee!!! :)
Publicat acum 1 an -
Si mie place mult "Tur Virtual" si eu am plimbat cu multa placere ;) ceva minunat!
Publicat acum 1 an -
Deci...e prea tare....bravo ;)
Intr-o poza se vede si d-l fotograf...:D
Publicat acum 1 an
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.