Din cateva discutii intre adultii de la cor si fratii capucini, a rezultat o dorinta frumoasa ca in una din zilele Craciunului 2011 sa organizam cu acordul parintelui paroh, o intalnire dedicata colindelor,poeziilor si urarilor de Craciun.
Pentru ca pe forum tinerii se gandesc si ei la pregatirea unui program de colinde, suna foarte bine daca am reusi sa reunim aceste initiative si sa ne bucuram impreuna de bucuria nasterii Domnului Isus. Ce parere aveti? Fratii capucini deja au inceput sa-si definitiveze programul,adultii la fel. Asteptam pareri si bineinteles o confirmare si ...o incurajare din partea parintelui paroh. Deasemenea ar fi interesant daca surorile ar fi si ele interesate sa participe la aceasta actiune. Succes tuturor!
O mica propunere a adultilor privind o intalnire dedicata colindelor
(2 mesaje) (2 voices)-
Publicat acum 6 luni
-
Vă salut pe toţi!
Mereu am sprijinit aceste iniţiative, deci, e clar, şi de această dată voi fi alături de cei care doresc să aducă acest mesaj al mântuirii prin intermediul colindelor. De fapt, în proporţie de 99% este hotărât ca în parohia noastră să se desfăşoare un concert de colinde, duminică, 11 decembrie sau vineri, 16 decembrie, ora 19.00, susţinut de corul liceului teologic franciscan, cu un recital "surpriză" la orgă al unei tinere talente, si de ce nu, în program putem include şi adulţii, tinerii şi fraţii. Voi reveni cu detalii cânt totul va fi stabilit. Stiu, pare prea devreme, dar nu vrem să ne suprapunem cu alte concerte. Astept eventual şi alte propuneri şi, mai ales, când totul va fi sigur, mediatizare. Vă mulţumesc!
LĂUDAT SĂ FIE ISUS ŞI MARIA!Publicat acum 6 luni
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.