E o problema cu aparitiile revistei in sit, putem ajuta cumva?
Cine are cheia la aceasta problema?
Intrebare - privind actualizarea revistei pe sit!
(9 mesaje) (3 voices)-
Publicat acum 1 an
-
Cheia e ascunsa...
Publicat acum 1 an -
Laudat sa fie Isus!
Poate gasim un joc padre sa o gasim cumva!
Stiu ca e foarte mult de munca pentru a transforma toate revistele in format pdf si de aceea intreb poate pot da o mana de ajutor, dar daca e secret atunci nu mai intreb si astept sa se rezolve de la sine...Publicat acum 1 an -
Multumesc Mirabela pentru revista 65 dar ce sa fac,ca nu am cheia?!... e ascunsa!
Publicat acum 1 an -
Actuala prezentare a revistei pe site nu cred ca e o forma tocmai reusita... e ca si cum stim ca avem si revista pe site si atat... cautand cheia ascunsa, prefer sa astept o prezentare facila si practica (placuta...), care va veni!
Publicat acum 1 an -
Laudat sa fie Isus!
Padre, pana una alta, pana apare prezentarea facila si practica sa actualizam revista in formatul pdf in care a reusit Mira sa o transforme. Am cautat si eu un program pentru a face o citire a revistei asa cum am discutat si ar fi nevoie de o munca suplimentara a celor ce editeaza revista in format Quark,adica pe scurt ar fi necesar sa creeze imagini cu fiecare pagina, apoi putem sa facem o mica carte in flash.Publicat acum 1 an -
Ce spuneti acolo cu revista se poate rezolva... nu e o problema cu pdf la fiecare pagina...ma gandeam ca e ceva mai complicat...la urmatorul numar o sa fac pdf la fiecare pagina...
Publicat acum 1 an -
Oups... imagini... nu pdf... se rezolva oricum... :D
Publicat acum 1 an -
pot sa fie si pdf nu conteaza ca le fac eu imagini apoi daca e cazul
Publicat acum 1 an
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.