Urmariti urmatorul clip , foarte interesant si foarte frumos din partea lor . I-am putea "plagia" si noi , daca avem putina initiativa ! :D
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150536595680959&set=o.162521357130546&type=2&theater
Urmariti urmatorul clip , foarte interesant si foarte frumos din partea lor . I-am putea "plagia" si noi , daca avem putina initiativa ! :D
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150536595680959&set=o.162521357130546&type=2&theater
Bine zis Denis, "daca avem putina initiativa"... Dar de ce sa "plagiem" cand puteti face ceva special, al nostru, unic? Dar... trebuie "putina initiativa"...
...plus ca, privind clipul original iti dai seama ca merg niste imbunatatiri. Mesajul e frumos, insa e si mai convingator atunci cand calitatea clipului e pe masura.
Ce am observat eu:
1. Contrastul din introducere, dintre lumea de azi si realitatea AC, e un picuuuuut exagerat. Ai zice ca incepe un film de groaza acolo (mai ales partea cu tipetele)
2. Conversatia celor doi tineri - tot pe la inceput - are rolul de a ne transmite noua, privitorilor, ce inseamna AC. Dar mesajul nu prea e clar pentru ca uneori muzica de fundal acopera vocile celor doi
3. De asemenea pozitia celor doi (aceea a unei conversatii intre doua persoane) exclude indirect privitorul. Mesajul are un impact mai puternic atunci cand vorbitorii privesc camera, dau impresia aceea ca te privesc chiar pe tine.
4. Portiunile cu "black screen" sau unde o fotografie apare/dispare pentru o fractiune de secunda, sunt considerate iarasi "defecte"
5. Melodiile folosite ca si coloana sonora, sau efectele de sunet (gen apaluzele) nu trebuie sa se sfarseasca brusc. Efectul "fade in/fade out" rezolva asta. Si important, chiar daca e melodia ta preferata, ea nu trebuie sa acopere cuvintele celui care vorbeste! :D
Tragand linie insa, clipul e frumos. Faptul ca sunt alternate momentele solemne, de rugaciune cu momentele de recreere, da asa, un aer de naturalete. Energia si veselia protagonistilor apoi te invita sa depui imediat adeziunea. :) Ce sa mai zic de invitatia finala, rostita din toti plamanii. :)
No... acum ca aveti toate ingredientele clipului perfect, fuga in laboratorul de creatie. Deabea asteptam sa vedem rezultatele! ;)
Da, Denis, clipul e fain, dar cred CA AVETI DESIGUR SI VOI MULTE INITIATIVE si NU TREBUIE SA COPIATI !!!!!!!! Puteti sa pregatiti si voi clipul vostru foarte frumos. Eu cred ca puteti multe lucruri. Hai, la treaba!!!!
Ewap, oamenii astia trebuie sa aiba rezultate concrete! Emanulesj ai spus putea fi mai bine. Spune-le cum ar trebui sa faca :).Concret... trebuie sa fie impreuna in excursii si in rugaciuni. O excursie ? Sponsori? :)
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.