si slaba, si grasa,
si urata, si frumoasa,
si blonda, si bruneta,
si neglijenta, si cocheta,
si desteapta, si toanta,
si asa, si altfel.
.DEGEABA.
tot ALTA e mai buna.
concluzia: trebuie musai sa devin si eu o ALTA.
--------------------------------------------------------------------------------
Stapanul isi trimite cainele la macelarie cu o plasa,banii si o lista pe care scria ce fel de carne trebuie sa cumpere.
Cainele intra in macelarie si ii da lista ,banii si plasa macelarului. acesta pune carnea dorita in plasa si ia banii .cainele ia plasa in gura si pleaca spre casa,macelarul uimit de actiunile cainelui il urmareste.Cainele inainte sa treaca strada se uita in stanga si-n dreapta , asteapa la statia de autobuz,macelarul dupa el.La venirea autobuzului cainele se urca si macelarul la fel.in fata portii casei cainele lasa jos carnea si incepe sa latre.La care stapanul sau iese si zice:
-Caine tam*it,pro*t ce esti...
Macelarul ii spune stapanului:
-Domle cum poti spune asa ceva ,cainele e genial , cel mai destept caine pa care l-am vazut...
-Destept ... E a treia oara pe saptamana asta cand isi uita cheile acasa...
--------------------------------------------------------------------------------
Bunica se uita lung la nepoțel:
-Gigele, frumos mai esti, cînd o sa fii mare toate fetele o sa alerge dupa tine!
-Da, bunico, dar eu o sa alerg mai repede.
Anunt pe usa de la intrare intr-un bloc: "Pierdut câine. Pekinez 3 ani..."
Dedesubt scris cu pixul: "Şi asta e doar începutul. Plăteste-ti gazul!"
Din ciclul "Ei traiesc printre noi":
AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ?
MARTORUL : Nu
AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ?
AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira
AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ?
AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ?
MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu
AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ?
MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura !
- Domnu? doctor, mi-e teama ca am probleme cu ochii.
- Ce va face sa credeti asta, domnule?
- Pai, de cand m-am insurat nu mai vad un ban in casa.
In plina iarna, in apartamentul unei familii care a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termica si electrica, un reporter intreaba:
- Ce faceti daca va este frig?
- Ne strangem in jurul lumanarii.
- Dar daca este foarte frig?
- Ne apropiem si mai mult de ea.
- Dar daca este ger, cu temperatura sub minus 20 de grade Celsius?
- In acest caz, aprindem lumanarea...
Un politist opreste un student pe strada pentru a-i verifica actele:
- Asa, vad ca nu lucram....
- Asa este.
- Inseamna ca trandavim pe banii statului...
- Exact, trandavim.
- Se pare ca suntem studenti?
- Ei, cu asta nu pot sa fiu de acord! Student sunt numai eu!
Vine Ion la Gheorghe si il intreaba:
- Cum poate vaca ta sa dea cate 100 litri de lapte pe zi?
Gheorghe:
- E simplu. Totul depinde de amabilitate. Ma apropii de ea si o intreb: "Ce avem astazi, lapte sau carne?".
Dupa o seara petrecuta la amanta, un barbat ametit bine de alcool isi face curaj si o suna pe nevasta lui ca sa se scuze ca nu va ajunge acasa:
- Draga mea, am o sedinta prelungita in noaptea asta, raman sa dorm la ea!
Doi indragostiti, pe o banca, in parc:
- Iubitelule, cand o sa ne casatorim, o sa avem doi copii, un baiat si o fata.
- Dar de unde stii?
- Amandoi sunt la mama, la tara!
Doi indieni mergeau prin padure cand, la un moment dat, ei vad in zare fumul care se ridica de la un foc.
Primul, nestiind codul, intreaba:
- Ce spune mesajul?
- Nimic important, sunt doar reclame...
Doi naufragiati au reusit cu greu sa ajunga pe o insula pustie.
- Suntem pierduti!
- Nu-ti face griji, ne gasesc ei!
- Crezi?
- Sunt sigur! Am datorii de peste un milion de dolari!
acum va las sa mai respirati
pe data viitoare