eu sunt plictisit ...
speram sa gasesc ceva activitate pe aici ....
Nu e nimeni ... trist ...
Vin cu o provocare!
(sper sa nu fiu blamat prea tare pentru unele ...sa le zic "obscenitati " dar subiecte de actualitate...)
Vine vara, bine-mi pare,
mi se face-a intrebare:
1. el, x, o cunoaste pe ea, y. Sunt amici. O vede pe plaja in chiloti, nu i se pare mare branza, sunt multe femei care fac topless. Vorbesc degajati despre orice, beau bere, se duc dupa un suc.
Acelasi el, x, ajunge la ea acasa, intr-o zi, sa-i duca un cd. Din greseala, ea isi varsa un pahar de vin pe bluza, pe care o scoate repede, spre STUPEFACTIA lui, care nu intelege cum de ea e in stare de asa ceva. Ea arunca bluza in masina de spalat, ia alta si continua discutia ca si cand nnimic nu s-ar fi intamplat. "Nu-i normala", povesteste el ,ulterior, unor prieteni, "cred ca se da la mine".
Intrebarea mea: unde e logica reactiei ?
2. Materialul costumelor de baie. am vazut de mai multe ori femei sau barbati ironizati pentru ca purtau, in loc de costum de baie,chilot si sutien obisnuit. Pana la urma, difera doar textila, tot chiloti si sutiene sunt. De ce exista reactia asta atat de virulenta cand nu se respecta materialul ?
3. Ne uitam cu placere si admiratie la nurii vedetelor( cantareti, actori - ce-or fi-) etalati prin diverse publicatii, dar avem oroare de afisarile sexy ale unor persoane sexy ( nu gasesc un cuvant mai potrivit )postate, de exemplu, la shoping sau pe strada. De ce primii sunt "modele" si li se perminte iar ultimii sunt de pus la zid , blamati si scuipati?
Or mai fi si altele, dar astea sunt de sezon.
E seara, a fost cald azi, poate ca am facut insolatie. Si-mi zbiara in cap nebunul asta de somn.El mai lipsea
acum sa va vad .... ce comentati